ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Για να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας δεδομένων. Το ζήτημα της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζεται ως μέγιστη προτεραιότητα από εμάς. Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας καθώς και την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Όταν κάνετε μια παραγγελία θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού ή κινητού τηλέφωνου, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε η πληρωμή σας να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας, καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας. Διατηρούμε ανεπιφύλακτα το δικαίωμα τηλεφωνικής επιβεβαίωσης της εκάστοτε παραγγελίας που λαμβάνουμε πριν αυτή αποσταλεί στον παραλήπτη της. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας η παραγγελία τίθεται σε αναμονή και εντός 24 ωρών ακυρώνεται.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία σύμφωνα με το άρθρο 7Α παρ.1 (β) Ν.2472/1997, προκειμένου να υλοποιηθεί η παραγγελία και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν άλλως επιβληθεί εκ του Νόμου.

Ο χρήστης/καταναλωτής/επισκέπτης/μέλος του Accessoire.gr θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών από τρίτους. Επίσης συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα για λόγους ασφαλείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του εκάστοτε χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλος του Accessoire.gr.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας τα στοιχεία που γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της Alpha Bank  ή του Paypal ανάλογα την επιλογή checkout στο καλάθι αγορών σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Πληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται είτε με τραπεζικό έμβασμα, αντικαταβολή, με τη χρέωση πιστωτικής , χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας μέσω Alpha Bank. Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners αλλά και η πληρωμή μέσω MasterPass.
Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για τα οποία είστε ο μόνος υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου.

Η επιτυχής χρέωση της κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίησης των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτετε η αξία των προιόντων και μεταφορικών εξόδων της παραγγελίας σας όπου αυτά είναι αναγκαία. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του Accessoire.gr. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σου κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Μόλις το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας καταχωρηθεί στο σύστημα μας, τότε θα ξεκινήσουμε την υλοποίηση-αποστολή και της παραγγελία σας. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής επιλέξετε πλήν της αντικαταβολής.

Με την επιτυχής ολοκλήρωση της συναλλαγής σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει σε εμάς.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΙΩΑΝΝΗΣ Χ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ » και τον διακριτικό τίτλο Accesoire.gr, της οποίας η έδρα βρίσκεται στη διεύθυνση: ΤΘ30Γ Λάλουκας – Δήμος Άργους-Μυκηνών τ.κ 21200, το υποκατάστημα της στην οδό Άγγελου Τερζάκη 27, Ναύπλιο τ.κ 21100 τηλ: 2752 301939  και αποθήκη στην διεύθυνση Βυζαντίου 9 Ναύπλιο τηλ: 27520 29894 με ΑΦΜ 117120632 ΔΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και αριθμό ΓΕΜΗ:124022413000.

1. Εισαγωγή

Προτού επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Σε αυτούς τους όρους, ο χρήστης μπορεί να βρει κάθε χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Χρήστης του ιστότοπου θεωρείται όποιος τον επισκέπτεται με σκοπό την αγορά προϊόντων που διατίθενται σε αυτόν. Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με τον ιστότοπό μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση: Άγγελου Τερζάκη 27, Δήμος Ναυπλίου, ΤΚ 21100 ή τηλεφωνικά στο 2752 301 939.
Ο χρήστης του ιστότοπου αποδέχεται αυτόματα τους παρόντες Όρους, εφόσον επιλέξει να εγγραφεί ως μέλος αυτού. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματός και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των εν λόγω Όρων από τους χρήστες. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης διαφωνεί με τους Όρους αυτούς παρακαλούμε όπως αποχωρήση από τον ιστότοπο άμεσα.
Το Accessoire.gr έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να αναθεωρήσει, τροποποιήσει ή καταργήσει τους παρόντες Όρους μονομερώς, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το παρόν κείμενο για κάθε αλλαγή ή προσθήκη. Κάθε χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο αυτό με δική του αποκλειστικά ευθύνη.

2. Γενικά

Ο χρήστης του παρόντος ιστότοπου αποδεχόμενος τους όρους υποχρεούται, κατά τη σύναψη οποιασδήποτε μορφής σύμβασης με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να παρέχει με ακρίβεια τα πλήρη και αληθή στοιχεία του που ζητούνται για την επιτυχή σύναψη έγκυρης σύμβασης με αυτό. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά και μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα λαμβάνονται από εμάς ως απολύτως ιερά, δεν μοιράζονται με τρίτα πρόσωπα/εταιρίες και αξιοποιούνται αποκλειστικά προς όφελος των χρηστών.
Οι χρήστες που προχωρούν σε εγγραφή προκειμένου να ολοκληρώσουν μια παραγγελία και να προχωρήσουν σε αγορά χαρακτηρίζονται ως Πελάτες. Διαδικαστικά εγγράφονται ως Πελάτες μέσω της επιλογής “Νέος Χρήστης Εγγραφή” ή/και «Νέος Πελάτης» της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου ή/και μέσο της διαδικασία της “Δημιουργίας Λογαριασμού” και την αντίστοιχη αποδοχή τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.accessoire.gr
Δεσμευόμαστε ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον ιστότοπό μας τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας του ιστότοπου λόγω ανωτέρας βίας.
Δικαιούμαστε ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλουμε την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστείλουμε ή να διακόψουμε πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση μας.

3. Περιορισμός ευθύνης

Το Accessoire.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Επίσης δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών, για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση / ή μη της παραγγελίας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Ταυτόχρονα δε φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική, ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ), η οποία προκύπτει για χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου, ή για τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται μέσω αυτού ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων που προσφέρονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών.
Το Accessoire.gr δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών φαινομένων, πυρκαγιά, απεργίες προμηθευτών, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και εν γένει λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Εταιρείας. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με κάποιο εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος με τη δέσμευση από την πλευρά της Εταιρείας για άμεση εξυπηρέτηση.
Το Accessoire.gr δεν ευθύνεται για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών της και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων από λόγους δεν έγκεινται σε δική της υπαιτιότητά, όπως – ενδεικτικά – λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, καταστάσεις ανάγκης, απεργίες, πυρκαγιά, δυσλειτουργίες των συνεργαζομένων εταιρειών ταχυμεταφορών, τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση στον χρήστη και αφότου δοθούν για αποστολή, παράνομες παρεμβάσεις του αντισυμβαλλομένου ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας (Host Provider) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) ή του φορέα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης (Access Provider) ή του τερματικού εξοπλισμού του χρήστη, εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του χρήστη και γενικά για κάθε περιστατικό που εμποδίζει την ομαλή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Η ευθύνη του Accessoire.gr περιορίζεται στις εκ της συμβάσεως με τον καταναλωτή ανειλημμένες υποχρεώσεις της και θα καταβάλλει πάσα δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα σε αυτές.
Τέλος, το Accessoire.gr δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στον ιστότοπο.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ο παρών ιστότοπος και το περιεχόμενό του, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριακού υλικού, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, εμπορικών σημάτων, επωνυμιών, διακριτικών γνωρισμάτων, κάθε μορφής δεδομένων, λογισμικού, εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του Accessoire.gr και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επίσης, οτιδήποτε μεταφέρεται, αναμεταδίδεται ή αποστέλλεται μέσω του ιστότοπου, συνιστά ιδιοκτησία της Εταιρείας εφόσον κάτι τέτοιο είναι δυνατό και νόμιμο.
Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω διατύπωση και χωρίς την ανάγκη συμβάσεως ή απαγορευτικής ρήτρας κατά των προσβολών της.
Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, εκμίσθωση, αποθήκευση, εκτύπωση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του δικτυακού τόπου και του περιεχομένου του.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Accessoire.gr και που εμφανίζονται στον ιστότοπο, είναι ιδιοκτησία του Accessoire.gr ή τρίτων και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η χρήση τους απαγορεύεται ρητά χωρίς έγγραφη προηγούμενη άδεια της Εταιρείας ή του νόμιμου δικαιούχου τους. Προϊόντα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα τρίτων, που εμφανίζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία αυτών, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά και την σχετική ευθύνη γι’ αυτά.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες του παρόντος ιστότοπου αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Απαγορεύεται αυστηρά και διώκεται ποινικά οιανδήποτε κακόβουλη χρήση του ιστότοπου μας όπως π.χ ψευδής παραγγελίες, ψευδής δήλωση στοιχείων, σηκοφαντική δυσφήμιση κτλπ. Διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας να κινηθούμε νομικά απέναντι σε τέτοια στοιχεία με αρμόδια δικαστήρια αυτά της έδρας της επιχείρησης μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Για αποστολές με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  ή ACS τα έξοδα αποστολής εώς 2 κιλά είναι 5.00€ για πληρωμές μέσο κάρτας, αντικαταβολής ή τραπεζικού εμβάσματος εντός Ελλάδος. Για αποστολές στην Κύπρο η χρέωση μεταφορικών με Γενική Ταχυδρομική Economy (10-12 εργάσιμες μέρες) είναι 15.50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Υπάρχει και η υπηρεσία εξπρές Κύπρου με χρέωση 27,90€ εώς 1 κιλό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και παράδ0ση εντός 2 εργάσιμων ημερών. Δωρεάν μεταφορικά λαμβάνουν παραγγελίες εντός Ελλάδος μόνο.

 Η εταιρεία Accessoire διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προπληρωμή των προϊόντων πριν την αποστολή τους σε ορισμένες περιπτώσεις, σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από μεριά μας. Στις αποστολές με αντικαταβολή διατηρούμε το δικαίωμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας μέσο τηλεφώνου και email και ενημέρωσης σας σχετικά με την πορεία της παραγγελίας (ημερομηνία αποστολής κτλπ).

Δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτου βάρους και όγκου λαμβάνουν οι παραγγελίες με ελάχιστο ποσό αγορών τα 65 €. Η έκπτωση των μεταφορικών γίνεται στο καλάθι αγορών σας διαλέγοντας την επιλογή <δωρεάν μεταφορικά>.

Οι αποστολές γίνονται με  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  ή ACS COURIER. Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Για αποστολές στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 10-12 εργάσιμες μέρες με Γενική Ταχυδρομική Economy Κύπρου και ΜΟΝΟ για πληρωμές με κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα. (*Υπάρχει διαθέσιμη και η υπηρεσία εξπρές Κύπρου με Γενική ταχυδρομική με διαφορετική χρέωση και χρόνο παράδοσης). Το κόστος αποστολής για εώς και 1 κιλό είναι 15.50€ με εμπορευματική μεταφορέα παράδοση σε 10-12 εργάσιμες, εξπρές παράδοση εώς 1 κιλό 27.90€ παράδοση εντός 48 ωρών. Οι τιμές αυτές είναι σε ισχύ από 01/02/2024 κατόπιν αλλαγής των χρεώσεων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Μόλις εκτελέσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα ενημερωτικό email ή μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει, που θα περιλαμβάνει τον κωδικό αποστολής του δέματος σας και ένα Link που θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη παράδοση των προιόντων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε αλλαγή προϊόντος, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, στην περίπτωση που:
1) Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε
2) Το προϊόν είναι σε νούμερο που δεν σας ταιριάζει
3) Το προϊόν είναι ελαττωματικό
4) Επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή για προσωπικούς λόγους

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε αρχικά με το αρμόδιο τμήμα στο Sales@Accessoire.gr ή τηλεφωνικά στα 2752 301 939 αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή και τον λόγο της αλλαγής ή της επιστροφής τους. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στην σελίδα μας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο ρωτήστε μας.

Αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με το παραπάνω αρμόδιο τμήμα. Τα έξοδα αποστολής για τις επιστροφές επιβαρύνουν τον πελάτη. Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα δική μας.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης όπως δικαιούστε βάση νόμου εντός 14 ημερών, υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν-ντα στην αρχική τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του Accessoire.gr.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση. Ιωάννης Χ Κωνσταντινίδης Εμπόριο, Τμήμα επιστροφών Accessoire.gr, Άγγελου Τερζάκη 27 – Ναύπλιο 21100 τ.κ.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην αποθήκη μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Στα προϊόντα προσφοράς (sales) γίνονται δεκτές οι επιστροφές με σκοπό την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος. Δεν γίνονται δεκτές όμως οι αλλαγές.

14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης

Στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε πλην των εξόδων παράδοσης. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Η 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης δεν ισχύει για όλες τις αγορές. Μερικές από τις εξαιρέσεις είναι οι εξής:

  • αεροπορικά και σιδηροδρομικά εισιτήρια, εισιτήρια συναυλιών, κρατήσεις ξενοδοχείων, κρατήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου και υπηρεσίες εστίασης για συγκεκριμένες ημερομηνίες
  • τρόφιμα και ποτά που σας διανέμονται τακτικά – όπως διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων από τον γαλατά
  • προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή είναι σαφώς εξατομικευμένα – π.χ. κοστούμι ραμμένο στα μέτρα σας
  • σφραγισμένο λογισμικό ήχου, εικόνας ή υπολογιστή, όπως DVD, που αποσφραγίσατε μετά την παραλαβή τους
  • διαδικτυακό ψηφιακό περιεχόμενο, εάν έχετε ήδη ξεκινήσει την τηλεφόρτωσή του ή την αναπαραγωγή του σε συνεχή ροή και συμφωνήσατε ότι θα χάσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης σε περίπτωση που ξεκινήσετε τη σχετική διαδικασία
  • προϊόντα που αγοράστηκαν από ιδιώτη και όχι από επιχείρηση/έμπορο
  • συμβάσεις για επείγουσες επισκευές και συντήρηση – για παράδειγμα, εάν καλέσετε έναν υδραυλικό να επισκευάσει διαρροή σε λουτρό, δεν μπορείτε να ακυρώσετε την ανάθεση της εργασίας εάν έχετε ήδη συμφωνήσει στην τιμή.

Επισημαίνεται ότι ο κατάλογος αυτός είναι ενδεικτικός.

Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Για συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας  ο πελάτης αναλαμβάνει την αποστολή και κόστος αποστολής των προϊόντων πίσω σε εμάς εξ ολοκλήρου. Το Accessoire.gr καλύπτει τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής προϊόντων για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του σε περιπτώσεις ελλατωματικών προϊόντων ή απο υπαιτιότητα δική μας ! Δωρεάν μεταφορικά λαμβάνουν επίσης παραγγελίες άνω των 65€.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία παρακαλούμε όπως μας καλέσετε άμεσα στο 2752 301 939 εντός 2 ωρών απο την υποβολή της παραγγελίας σας και ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη εξοφληθεί, ωφείλουμε εντός 14 ημερών απο τη παραλαβή των προϊόντων μας να σας επιστρέψουμε το ποσό της ακέραιο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εισπράξαμε το ποσό.

6. Ασφάλεια

Το Accessoire.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών-πελατών καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών-πελατών και τις συναλλαγές αυτών, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με μεθόδους όπως αναγνώριση και είσοδος του πελάτη με στοιχεία που ο ίδιος έχει δηλώσει, εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών Δεδομένων, κρυπτογράφηση σε όποιο σημείο του site εισάγονται προσωπικά δεδομένα, Απόρρητο Συναλλαγών.
Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή σε εμάς είναι εμπιστευτικές, σε αυτές έχουν πρόσβαση λίγα εξουσιοδοτημένα άτομα και το Accessoire.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το Accessoire.gr χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας με μήκος κλειδιού 2048 και κρυπτογράφηση SHA-256.

Σε κάθε περίπτωση το Accessoire.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών-πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία τίθενται στη διάθεση μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη σωστή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Οι συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες γίνονται εκτός της ιστοσελίδας μας στο ασφαλές περιβάλλον της Cardlink/Alpha Bank, ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο χρήστης.

7. Αρχεία Αναγνώρισης – «Cookies»

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι έτσι και αυτός χρησιμοποιεί cookies, έτσι ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος χρήστης περιηγείται ή κάνει αγορές σε αυτό. Χωρίς τα cookies θα ήταν αδύνατο να προσφέρει στους χρήστες-πελάτες σημαντικές υπηρεσίες όπως, κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι κλπ.
Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή των χρηστών ενός δικτυακού τόπου και χρησιμεύουν για την τήρηση στατιστικών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την προσφορά υπηρεσιών όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, όπως και για να καθορίζονται οι δημοφιλείς δικτυακοί τόποι ή για λόγους marketing και την πρόσβαση του χρήστη/επισκέπτη στον ιστότοπο – δικτυακό τόπο που επιθυμεί.
Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη του δικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί.

Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360 Analytics, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων www.bestprice.gr, στην οποία συμμετέχει. Το BestPrice Analytics 360 επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την κίνηση των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing. Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice.gr, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.gr. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ.) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας. Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας. Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ.

Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Skroutz
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.

Η σελίδα Accessoire.gr επίσης χρησιμοποιεί τεχνολογίες από την  Google  , Cloudfare και το Recaptcha.

8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για την ολοκλήρωση παραγγελίας ή για την λήψη ενημερωτικού υλικού (newsletter) είναι απαραίτητη η δήλωση προσωπικών στοιχείων (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα προσωπικά αυτά δεδομένα προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 ο οποίος τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Accessoire.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος ο χρήστης σε κάποια υπηρεσία του ιστότοπου. «Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)».
Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη-πελάτη χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το Accessoire.gr με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Ο πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του ιστότοπου όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών αυτού ή δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στο πλαίσιο της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.
Το Accessoire.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από χρήστες-πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του δικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ενδιαφερομένου φορέα των δεδομένων. Κάθε χρήστης-πελάτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που υποβάλλει στον ιστότοπο καθώς και για το δικαίωμά του υποβολής των δεδομένων αυτών. Για να ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή για οτιδήποτε διευκρινήσεις χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2752 301 939 ή μέσο email στο Administrator@Accessoire.gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και το GDPR μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

9. Αγορά – Πληρωμή – Αποστολή Προϊόντων

Για την πραγματοποίηση αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο χρήστης πρέπει να καταχωρήση τα στοιχεία του (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλ.επικοινωνίας κλπ.). Για την επιλογή των προϊόντων, μπορεί να περιηγηθεί στις κατηγορίες και να προσθέσει τα προϊόντα που θέλει στο «Καλάθι».Χωρίς να καθίσταται απαραίτητο μπορεί επίσης να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Accessoire.gr και να επωφεληθεί από το πρόγραμμα επιβράβευσης μας ! Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με:
– Τραπεζικό Έμβασμα
– Αντικαταβολή
– Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας ή την online πλατφόρμα πληρωμών της.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν επιθυμεί Απόδειξη ή Τιμολόγιο, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να στείλει την παραγγελία σε διεύθυνση διαφορετική από αυτή που έχει δηλώσει στα στοιχεία του. Για έκδοση τιμολογίου παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ορθά, η ιστοσελίδα μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ΑΑΔΕ για έλεγχο της ορθότητας των στοιχείων τιμολογίου που εισάγετε.
Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρεία κούριερ σε όλη την Ελλάδα, σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.
Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 5 €  < 2 κιλά ασχέτως τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης ενημερώνεται από εμάς για τις αντίστοιχες χρεώσεις.

10. Επιστροφές

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος, ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει πρώτα στο sales@accessoire.gr, ή στα τηλέφωνα 2752 301 939 (Δευτέρα – Κυριακή 10:00 με 22:00). Η επικοινωνία πρέπει να γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών.
Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του, σε επικοινωνία με τον Πελάτη.
Στην περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης οφείλει να καταθέσει τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν. Εν συνεχεία, αυτό πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, χωρίς φθορά και με τις σημάνσεις του (καρτελάκια, ετικέτες κτλ). Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που είναι σε προσφορά. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή και το προϊόν επιστρέφει στον πελάτη με χρέωση δική του. Η εταιρεία Accessoire περνάει όλα της τα προϊόντα από σχολαστικό έλεγχο πριν την παράδοση στους πελάτες της.

11. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου, καθώς και τις οδηγίες και Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου.
Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές προκύπτουσες από την λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Ναυπλίου.
Αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του ιστότοπου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε στο administrator@accessoire.gr προκειμένου να προχωρήσουμε στην άμεση αντιμετώπισή τους. Η εταιρεία ACCESSOIRE είναι πιστοποιημένο τακτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. και ακολουθεί τον Κώδικα Δεοντολογίας που έχει θεσπίσει ο ίδιος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN και τον Ecommerce Europe, τον Πανευρωπαϊκό φορέα ηλεκτρονικού εμπορίου.